Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg

Alle tænder mangler

Mangler du alle tænderne i munden, som du ønsker at få erstattet af tandimplantater? Så er du landet det rette sted. Hos Tandlægecentret Viborg er vi specialister i implantatbehandlinger, og vi har gennem årerne hjulpet mange patienter med at få helt nye tænder i hele munden.

Vores store viden og erfaring på området gør, at vi kan yde kompetent hjælp til netop din konkrete situation. Vi modtager også jævnligt patienter til implantatbehandlinger fra andre tandklinikker.

Hos Tandlægecentret Viborg udfører vi både den kirurgiske og protetiske del af behandlingen. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at få helt nye tænder – lige fra første konsultation til et færdigt tandsæt – i vores topmoderne lokaler i Sundhedshuset Viborg.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal bruge implantatbehandling til en enkelt tand, eller hvis du mangler flere tænder.

Jeg mangler alle tænder i munden – hvad gør jeg?

Hvis du mangler alle tænder i munden, er det naturligvis en stor gene i din hverdag. Heldigvis findes der i dag flere moderne teknikker, der gør, at du har forskellige muligheder, når det kommer til at få lavet nye tænder, så du igen kan få et smukt smil.

Hvis du mangler alle tænder i munden, og du ønsker at få dem erstattet med tandimplantater eller at høre om dine muligheder, kan du kontakte Tandlægecentret Viborg hurtigst muligt, så vi kan komme i gang med din behandling.

Inden vi går i gang med selve behandlingen, kommer du ind til en grundig forundersøgelse, hvor vi får afdækket dine behov og får lavet en behandlingsplan til dig. Du kan enten kontakte os via telefon eller booke tid online til din forundersøgelse.

Hvad er en implantatbehandling af alle manglende tænder?

Ved en implantatbehandling af alle manglende tænder får du erstattet de manglende tænder ved at få indopereret tandimplantater i kæbeknoglen. Selve implantatet består af flere kunstige tandrødder i form af titaniumsskruer, som i løbet af 2-3 måneder efter operationen vokser sammen med din kæbeknogle.

Ovenpå implantaterne påsætter vi derefter en fuldkædebro. En fuldkædebro består af 2-3 tandbroer, der hviler på et antal implantater og erstatter alle tænderne i en kæbe. Du kan læse mere omkring tandbroer her.

Det er også muligt at få lave en akrylprotese, som sidder fast på implantaterne. På den måde får du en protese, som sidder bedre fast, end den ellers ville gøre, og det er en billigere løsning end at lave en fuldkæbebro. Du kan læse mere om tandproteser her.

I samarbejde med din tandlæge vil I finde den løsning, der er bedst for dig. Konsulter derfor din tandlæge, hvis du har spørgsmål vedr. implantatbehandlingen.

Selve behandlingen af implantaterne er omfattende og tidskrævende, men det kan være en fordelagtig løsning i det lange løb, da behandlingen ikke involverer eller påvirker eventuelle andre tænder. Tandimplantater er en stærk og langtidsholdbar løsning, som i mange tilfælde kan holde livet ud.

I visse situationer kan det være nødvendigt at rekonstruere/genopbygge kæbeknoglen inden eller i forbindelse med behandlingen. Disse behandlinger udfører vi naturligvis også hos Tandlægecentret Viborg.

Det er kun i meget sjældne tilfælde, at det sker, at implantaterne ikke heler korrekt. I disse situationer vurderer vi sammen med dig, hvad løsningen herfra skal være. Implantatbehandling er derfor en meget sikker og veldokumenteret behandling.
 

Hvordan foregår implantatbehandling af alle manglende tænder?

Implantatbehandlingen starter med at tage røntgenbilleder af din mund, så vores tandlæge kan vurdere din kæbe og tandsæt. Dernæst kan der tages aftryk til fremstilling af gipsmodeller af tandsættet, hvis der er behov for det.

Næste trin er den kirurgiske del, altså at få selve implantaterne indopereret i munden. Operationen kan foregå under lokalbedøvelse eller fuld narkose, alt efter behov.

Tredje trin er, at implantaterne have tid til at vokse sammen med kæbeknoglen, inden behandlingen kan fortsættes. Det tager normalt 2-3 måneder, hvor du løbende kommer ind til kontrol hos os.

Når implantaterne og knoglen er vokset sammen, tages der aftryk til din bro- eller protesebehandling, så behandlingen kan færdiggøres. Vi har et tæt samarbejde med tandteknikerne fra vores samarbejdslaboratorium i Viborg, der producerer din tandbro eller -protese, så vi sikrer os, at du får det bedste og flotteste resultat af behandlingen.

Hvad koster tandimplantater til hele munden?

Prisen for tandimplantater i hele munden vil variere alt efter omfanget af behandlingen, samt hvilken type tanderstatning du skal have.

Selve prisen på implantatoperationen starter fra 5303,-, og implantaterne koster 4448,- stykket. Prisen for porcelænsbroer starter fra 13.000,-.

Alle priser er ekskl. bedøvelse.

Du kan læse mere om vores priser på vores pris-side, eller du kan kontakte os for at få et uforpligtende prisoverslag på din implantatbehandling af flere alle manglende tænder hos Tandlægecentret Viborg.

Tandlægecentret Viborg kan hjælpe dig med alle dine manglende tænder

Hos Tandlægecentret Viborg står vores dygtige tandlæger klar til at tage imod dig og hjælpe dig med alle dine manglende tænder, så du igen kan få et flot tandsæt.

Vi anvender de nyeste teknikker og holder os altid opdateret på den nyeste viden indenfor området, så vi altid er på forkant med de bedste behandlingsmetoder. Det er din garanti for, at du sikres tandimplantater af alle manglende tænder i absolut topklasse.

Kontakt os og hør mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig.

Høj kvalitet og faglighed til en fair pris
Vi anvender de nyeste teknologier og veldokumenterede materialer
Smertefri, tryg og nærværende behandling

 Om os

Vi ønsker at være din foretrukne tandlæge i Viborg og yder en 
professionel behandling i et positivt miljø.

Åbningstider:

Mandag-Tirsdag:
Onsdag-Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Telefontider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 15:15
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Kontakt / Find os

Tandlægecentret Viborg Impantatcenter

Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg
Tlf: 86 62 16 67 - 86 62 31 44
Mail: mail@tlcviborg.dk
Bestil tid