Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg

Kosmetiske behandlinger

Noget af det første, man lægger mærke til, når man møder en person, er øjnene og smilet. Et stort og blændende smil er derfor altafgørende for dit kropssprog og ansigtsmimik, men hvis du er ked af dine tænders udseende, forsøger du måske at undgå at smile eller at smile med munden lukket – og det er en skam.

Hos Tandlægecentret Viborg kan vores dygtige tandlægeteam tilbyde en bred vifte af kosmetiske tandbehandlinger, der alle bliver tilpasset til patientens individuelle ønsker og behov. Det betyder, at vi tager udgangspunkt i de gener, du har, så du i stedet kan få det flotte og naturlige smil, du drømmer om.

Hvad er en kosmetisk tandbehandling?

I de senere år er der kommet et større fokus på sundhed og udseende, og deraf er det blevet mere almindeligt blandt danskerne at få foretaget kosmetiske tandbehandlinger – et smil er lige så personligt som et fingeraftryk, og derfor ønsker flere at få udført en kosmetisk tandbehandling, der lever op til ens ønsker.

Kosmetisk tandbehandling består af behandlinger indenfor æstetisk tandpleje, hvor der bliver tilføjet, rettet og/eller ændret i dit eksisterende smil hos en tandlæge. Æstetiske tandpleje består af flere forskellige former for behandlinger, og det er vigtigt, at du overvejer behandlingerne nøje, inden du får foretaget dem. Derfor bør du starte med en konsultation hos din tandlæge, så I sammen kan vurdere, hvilken løsning der er den bedste for dig.

Se vores udvalg af kosmetiske tandbehandlinger hos Tandlægecentret Viborg

Hos Tandlægecentret Viborg tilbyder vi flere forskellige former for kosmetiske behandlinger. Du kan læse meget mere ved at klikke på de behandlingerne herunder:

 

  • Du er meget velkommen til at kontakte os ved spørgsmål om behandlingerne.

Vi hjælper dig med at få dit drømmesmil.

Høj kvalitet og faglighed til en fair pris
Vi anvender de nyeste teknologier og veldokumenterede materialer
Smertefri, tryg og nærværende behandling

 Om os

Vi ønsker at være din foretrukne tandlæge i Viborg og yder en 
professionel behandling i et positivt miljø.

Åbningstider:

Mandag-Tirsdag:
Onsdag-Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Telefontider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 15:15
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Kontakt / Find os

Tandlægecentret Viborg Impantatcenter

Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg
Tlf: 86 62 16 67 - 86 62 31 44
Mail: mail@tlcviborg.dk
Bestil tid