Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg

Snorke- og sportsskinner

Har du problemer med snorken og/eller søvnapnø, der gør, at du eller andre i din husstand får en forstyrret nattesøvn? En god nats søvn er vigtig i en travl hverdag og for dit personlige velvære, og snorken og søvnapnø kan være medvirkende til, at du eller dine familiemedlemmer ikke får den nødvendige nattesøvn.

Hos Tandlægecentret Viborg kan vi hjælpe dig, der lider af træthed og uoplagthed på grund af snorken med en snorke- og sportsskinne. Vi har hjulpet mange andre patienter med samme problem, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp med en snorkeskinne.

Kontakt os ved spørgsmål, eller book en tid til en konsultation online.

Hvad er en snorkeskinne?

En snorkeskinne, også kendt som en snorke- og sportsskinne, er en akrylskinne, der ved natlig brug kan afhjælpe problemer med snorken og søvnapnø.

En snorkeskinne er det bedste og mest effektive middel mod snorken, så du igen kan komme til at sove uforstyrret. Med en snorkeskinne kan du minimere din snorken eller være så heldig, at den helt forsvinder.

En snorkeskinne er elegant udformet, så det både er muligt at tale og drikke med den på. Den er derudover også nem at tage med sig på rejser og lign.
 

Hvorfor snorker man?

Snorken opstår, når det bløde væv i svælget vibrerer under vejrtrækning. Vibrationerne opstår, når halsmusklerne er afslappede, og halspassagen er reduceret. Snorken forekommer oftest under liggende afslapning eller søvn, samt når man ligger på ryggen.

Årsagen hertil er, at tungen falder tilbage i munden og lukker for luftvejene i munden, der gør, at svælget indsnævres, og vævet så vibrerer under vejrtrækning.

Mange oplever snorken grundet forkølelse, allergi eller graviditet, men overvægt kan også være årsag til snorken på grund af fedt på halsen omkring svælget.

Hvordan virker en snorke- og sportsskinne?

En snorkeskinne virker ved at holde kæben i en position, der sikrer en naturlig og optimal luftgennemstrømning i svælget. Dermed sørger skinnen for, at kroppen får tilført den korrekte iltmængde under nattesøvnen.

En snorkeskinne anvendes derfor under nattesøvnen, og den virker ved at skubbe underkæben frem, så der bliver skabt fri passage til luftvejene under søvnen.

Hos tandlægen tager vi et aftryk og 3D-scanning af dit tandsæt, hvorefter vi kan få fremstillet en snorkeskinne, der passer perfekt til din mund. En snorkeskinne er en langtidsholdbar løsning, og den skal blot tilpasses hos tandlægen engang i mellem for at sikre, at den stadig sidder korrekt.

Pris på snorkeskinne

Der findes forskellige priser på bideskinner, eftersom det er muligt at købe bideskinner bl.a. hos apoteket. Vi anbefaler dog, at du får lavet en snorkeskinne hos din tandlæge, eftersom vores erfaring viser, at du får det bedste resultat med en tilpasset, professionel snorkeskinne.

Prisen for en snorke- og sportsskinne vil variere alt efter, hvilket udgangspunkt du kommer med. Den type snorkeskinner, vi anvender på Tandlægecentret (OSS-skinnen) er udviklet på Odense Universitetshospital.

Du kan finde flere informationer om vores priser på vores pris-side, eller du kan kontakte os for at få et uforpligtende prisoverslag på en snorkeskinne fra Tandlægecentret Viborg.

Afhjælp snorken med en snorke- og sportsskinne fra Tandlægecentret Viborg

Hos Tandlægecentret Viborg står vi klar til at forøge din livskvalitet og mindske din snorken med en snorke- og sportsskinne, der er fremstillet individuelt til dine tænder.

Vi har den faglige viden og de nødvendige kompetencer til at garantere dig en tryg og veldokumenteret behandling – ligegyldigt hvilken tandbehandling du har behov for hjælp til.

Kontakt os og hør mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også booke en tid til din behandling online.

Høj kvalitet og faglighed til en fair pris
Vi anvender de nyeste teknologier og veldokumenterede materialer
Smertefri, tryg og nærværende behandling

 Om os

Vi ønsker at være din foretrukne tandlæge i Viborg og yder en 
professionel behandling i et positivt miljø.

Åbningstider:

Mandag-Tirsdag:
Onsdag-Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Telefontider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 15:15
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Kontakt / Find os

Tandlægecentret Viborg Impantatcenter

Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg
Tlf: 86 62 16 67 - 86 62 31 44
Mail: mail@tlcviborg.dk
Bestil tid