Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg

Immediat implantat

Overvejer du at få lavet en immediat implantatisættelse men er lidt usikker på, hvad det vil sige? Så er du kommet til rette sted. Hos Tandlægecentret Viborg er vi specialister i implantatbehandlinger, og vi kan også hjælpe dig med dit immediat implantat.

Vi har stor viden og erfaring på området, der betyder, at vi kan yde den bedste konsultation og behandling, der tager udgangspunkt i din konkrete situation, så du får det bedst mulige resultat, så du igen kan blive glad for dine tænder.

Vi modtager og behandler også jævnligt patienter med immediat implantater med henvisning fra andre tandklinikker.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal bruge implantatbehandling til en enkelt tand, hvis du mangler flere tænder, eller hvis du mangler alle tænder.

Hvad er immediat implantatisættelser?

Hvis du skal have foretaget en immediat implantatisættelse, vil det sige, at vi isætter et implantat umiddelbart efter, at vi har fjernet den tand, implantatet skal erstatte. Dette er kun muligt under bestemte forudsætninger, og det har den store fordel, at du samlet set får en kortere behandlingstid.

Det betyder, at du vil kunne forlade klinikken samme dag, som den dårlige tand fjernes, med en ny, fastsiddende implantattand. Denne behandlingsform er desuden fordelagtig, hvis:

  • Tanden, der skal restaureres, er synlig i forbindelse med smil
  • Du ikke ønsker at få en aftagelig, midlertidig protese
  • Alle dine tænder skal udskiftes med tandimplantater og en helprotese

Immediat implantatisættelser kræver en grundig undersøgelse og planlægning, og proceduren er ikke velegnede til alle patienter. Din tandlæge vil konsultere dig om, hvorvidt dette vil være den rette procedure for din situation. Sammen finder vi den mest optimale løsning for dig.

Hvordan foregår immediat implantatisættelse?

Immediatbehandlingen starter med, at din tandlæge foretager en grundig klinisk undersøgelse, hvorefter der bliver taget røntgenbilleder og CBCT-scanninger af din mund for at vurdere, om du er egnet til en immediatbehandling.

Hvis du er egnet, foretager tandlægende nedenstående procedure på selve operationsdagen:

  1. Den gamle tand bliver trukket ud
  2. Implantatet bliver placeret, hvor den gamle tandrod sad – her kan lidt knogleforstærkning være nødvendig
  3. Umiddelbart efter det er isat, scannes i en 3D-scanner, hvorefter din nye, midlertidige tanderstatning kan fremstilles i en virtuel 3D-model på vores samarbejdslaboratorium
  4. Den nye krone, bro eller protese, som laboratoriet har fremstillet, isættes nu på implantatet, senere samme dag

Tredje trin er, at implantaterne have tid til at vokse sammen med kæbeknoglen, inden behandlingen kan fortsættes. Det tager normalt 2-3 måneder, hvor du løbende kommer ind til kontrol hos os.

Når implantaterne og knoglen er vokset sammen, tages der aftryk til din bro- eller protesebehandling, så behandlingen kan færdiggøres. Vi har et tæt samarbejde med tandteknikerne fra vores samarbejdslaboratorium i Viborg, der producerer din tandkrone, -bro eller -protese, så vi sikrer os, at du får det bedste og flotteste resultat af behandlingen.

I meget sjældne tilfælde sker det, at implantaterne ikke heler korrekt. Hvis denne situation opstår, vurderer vi sammen med dig, hvad løsningen herfra skal være. Implantatbehandling er derfor en meget sikker og veldokumenteret behandling.

Pris for immediat implantat

Prisen for en immediat implantatisættelse vil bl.a. variere alt efter, hvilket omfang behandlingen har, samt hvilket materiale din tanderstatning skal være.

Du kan læse mere om vores priser på vores pris-side, eller du kan kontakte os for at få et uforpligtende prisoverslag på din immediat implantatbehandling hos Tandlægecentret Viborg.

Alle priser er ekskl. bedøvelse.

Vi kan hjælpe dig med immediat implantater hos Tandlægecentret Viborg

Hos Tandlægecentret Viborg er vores kompetente tandlæger klar til at vejlede og hjælpe dig med din immediat implantatisættelse i vores topmoderne tandklinik, så du igen får et blændende smil.

Vi har den nødvendige viden og erfaring indenfor området, og vi er altid på forkant med den nyeste viden og behandlingsteknikker. Det er vores garanti for, at du får immediat implantatisættelse af højeste kvalitet.

Kontakt os og hør mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig.

Høj kvalitet og faglighed til en fair pris
Vi anvender de nyeste teknologier og veldokumenterede materialer
Smertefri, tryg og nærværende behandling

 Om os

Vi ønsker at være din foretrukne tandlæge i Viborg og yder en 
professionel behandling i et positivt miljø.

Åbningstider:

Mandag-Tirsdag:
Onsdag-Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Telefontider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 15:15
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Kontakt / Find os

Tandlægecentret Viborg Impantatcenter

Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg
Tlf: 86 62 16 67 - 86 62 31 44
Mail: mail@tlcviborg.dk
Bestil tid