Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg

Ny patient

Her kan du læse om, hvordan du skal forholde dig, hvis du er ny patient hos Tandlægecentret Viborg Implantatcenter, samt hvad du skal medbringe til din første konsultation hos os.

Vi modtager ofte nye patienter i vores moderne tandklinik i Sundhedscenter Viborg, og du kan derfor føle dig helt tryg i vores hænder. Vores team af professionelle og erfarne tandlæger- og plejere ser frem til at tage imod dig på klinikken.

Ring til os og aftal en tid, hvis du ønsker at blive ny patient hos os.

Hvordan skal du forberede dig til dit første tandlægebesøg?

Når du kommer ind til dit første tandlægebesøg hos os, har vi sat ekstra tid af til din konsultation, så der er god tid til at tale sammen, inden vi begynder din behandling. Ved samtalen taler vi blandt andet om din historik, du kan få svar på dine spørgsmål, og vi forventningsafstemmer, så du ikke oplever ubehagelige overraskelser.

Ved samtalen lærer vi dig derfor at kende, og du kan fortælle os om, hvis du har nogle bekymringer i forhold til din tandsundhed.

Herunder kan du se, hvad du vil opleve, når du er ny patient hos os:

 • Vi tager os god tid

Dit første besøg vil tage længere tid end ellers. Du skal registreres i vores system, og derfor skal du medbringe dit gule sygesikringsbevis. Kom derfor gerne 10 minutter før, og henvend dig ved skranken, hvis du har spørgsmål, inden du bliver kaldt ind til tandlægen.

 • Medbring medicinliste samt navn og adresse på din tidligere tandlæge

Medbring meget gerne en liste over evt. medicinforbrug, da medicin kan have indflydelse på den tandbehandling, du måske har behov for.

Derudover kan du enten selv medbringe din journal samt røntgenbilleder, eller du kan oplyse navn og adresse på din tidligere tandlæge, hvis du ønsker, at vi skal indhente din eksisterende journal.

Vi skal også vide, om du er medlem af sygeforsikringen ’danmark’, så vi kan hjælpe dig med at få tilskud herfra.

 • Undersøgelse og evt. oprettelse af behandlingsplan

Ved dit første besøg her i klinikken skal du forberede dig på, at vi laver en grundig undersøgelse af din tandsæt og mund, som vi bruger i forbindelse med oprettelse af dit stamkort/din journal.

Hvis du har behov for yderligere tandbehandling, laver vi en behandlingsplan i samråd med dig, hvor du har mulighed for at få et skriftligt prisoverslag på behandlingen.

Vi ser frem til at tage imod dig hos Tandlægecentret Viborg

Hvis du er ny patient hos Tandlægecentret Viborg Implantatcenter, har du intet at frygte – vi udfører alle vores behandlinger i vores topmoderne klinik i Sundhedscenter Viborg, hvor der er gode parkeringsforhold lige udenfor døren. Vi har specialiseret os i implantatbehandlinger, men vi har de faglige kompetencer til at udføre alle former for tandbehandlinger – simple såvel som avancerede.

Vi yder en professionel behandling i et positivt miljø og trygge rammer i Viborg største tandlægeklinik, og vi har også plads til dig.

Udfyld formularen herunder med dine oplysninger, hvis du ønsker at blive ny patient hos os.


  Høj kvalitet og faglighed til en fair pris
  Vi anvender de nyeste teknologier og veldokumenterede materialer
  Smertefri, tryg og nærværende behandling

   Om os

  Vi ønsker at være din foretrukne tandlæge i Viborg og yder en 
  professionel behandling i et positivt miljø.

  Åbningstider:

  Mandag-Tirsdag:
  Onsdag-Torsdag:
  Fredag:
  Kl. 8:00 - kl. 17:00
  Kl. 8:00 - kl. 16:00
  Kl. 8:00 - kl. 14:30

  Telefontider:

  Mandag:
  Tirsdag:
  Onsdag:
  Torsdag:
  Fredag:
  Kl. 8:00 - kl. 17:00
  Kl. 8:00 - kl. 17:00
  Kl. 8:00 - kl. 15:15
  Kl. 8:00 - kl. 16:00
  Kl. 8:00 - kl. 14:30

  Kontakt / Find os

  Tandlægecentret Viborg Impantatcenter

  Toldboden 1, 5. sal B
  8800 Viborg
  Tlf: 86 62 16 67 - 86 62 31 44
  Mail: mail@tlcviborg.dk
  Bestil tid