Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg

Brobehandling

Du kan få en brobehandling hos os, hvis du skal have erstattet en eller flere manglende tænder, så du igen kan få det tandsæt, du drømmer om. Men en tandbro får du både et æstetisk flot resultat samt en optimal tyggefunktion – helt uden en operation.

Hos Tandlægecentret Viborg står vores erfarne og yderst kompetence tandlæger klar til at hjælpe dig med din brobehandling. Behandlingen udføres med høje krav til kvalitet og præcision, så du får det bedst mulige resultat. Kontakt os og hør mere omkring, hvordan vi kan hjælpe med din brobehandling. 

Du kan også få hjælp til kronebehandling af en eller flere tænder hos os.

Hvad er en tandbro?

En tandbro er et implantat, som du kan få påsat som erstatning for en eller flere manglende tænder. Tandbroer bliver påsat i dit tandsæt, så de ligner dine tænder, så du igen kan få et flot og naturligt udseende tandsæt.

En tandbro hviler på dine eksisterende tænder og bliver ikke indopereret i kæben, ligesom et enkelt tandimplantat gør.

En tandbro består af bropiller og mellemled. Bropiller er de tænder, der er placeret ved siden af den/de tænder, du skal have erstattet, og mellemleddet er selve erstatningen på de manglende tænder. En tandbro består derfor som minimum altid af tre sammenhængende tænder/kroner, da broen skal udgøre to bropiller og et mellemled.

En tandbro kommer ofte på tale, hvis de omkringliggende tænder i forvejen er udborede blandt andet grundet store plomberinger. En brobehandling fravælges derimod, hvis de omkringliggende tænder, der skal bære broen, er sunde og uden plomberinger.

Hvordan foregår en brobehandling af tand?

Selve proceduren for brobehandlingen af dine tænder er den samme som for kronebehandlingen. Vi starter med at slibe tænderne for derefter at tage en afstøbning til tandbroen. Dernæst udarbejder tandklinikeren på vores samarbejdslaboratorium, der er beliggende i Viborg, broen, som limes/cementeres fast på dine naturlige tænder. En tandbro kan derfor ikke tages ud efter endt behandling.

Hos Tandlægecentret Viborg fremstiller vi forskellige brotyper bl.a. fuldkeramiske Zirkon-broer og højæstetiske fuldkeramiske broer. Din tandlæge rådgiver dig til det bedste brovalg alt efter din situation, og vi tilpasser den nøjagtigt til dine tænder, så den føles naturlig, og vi stopper ikke behandlingen, før du er tilfreds. Din tilfredshed er meget vigtig for os.

Vi tilbyder naturligvis brug af lokalbedøvelse under hele behandlingen, så du får så smertefri en oplevelse som muligt.

Pris på tandbro og brobehandling hos Tandlægecentret Viborg

Prisen på en tandbro og brobehandling vil variere alt efter, hvilken omfanget behandlingen har, samt hvilket materiale broen skal fremstilles i.

Vores porcelænsbroer afhængig af type og æstetik ligger i prislejet 13.000,- til 17.400,-. Priserne er ekskl. bedøvelse.

Du kan læse mere om vores priser på vores pris-side, eller du kan kontakte os for at få et uforpligtende prisoverslag på din brobehandling hos Tandlægecentret Viborg.

Høj kvalitet og faglighed til en fair pris
Vi anvender de nyeste teknologier og veldokumenterede materialer
Smertefri, tryg og nærværende behandling

 Om os

Vi ønsker at være din foretrukne tandlæge i Viborg og yder en 
professionel behandling i et positivt miljø.

Åbningstider:

Mandag-Tirsdag:
Onsdag-Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Telefontider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 15:15
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Kontakt / Find os

Tandlægecentret Viborg Impantatcenter

Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg
Tlf: 86 62 16 67 - 86 62 31 44
Mail: mail@tlcviborg.dk
Bestil tid