Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg

Enkelt manglende tand

Har du mistet en blivende tand, som du ønsker at få erstattet med et implantat? Så er du kommet til det rette sted. Hos Tandlægecentret Viborg har vi gennem flere år specialiseret os i implantatbehandling, hvilket betyder, at vi har stor viden og den nødvendige erfaring på området til at hjælpe dig i din konkrete situation, og vi modtager også jævnligt patienter til implantatbehandlinger fra andre tandklinikker.

Hos Tandlægecentret Viborg udfører vi både den kirurgiske procedure samt den protetiske del. Vi kan dermed hjælpe dig med hele implantatbehandlingen i vores moderne klinik i hjertet af Viborg.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal bruge implantatbehandling til flere manglende tænder, eller hvis du mangler alle tænder.

 

Hvad er en implantatbehandling?

Manglende tænder kan være til stor gene i din dagligdag, både på grund af udseendet samt ubehag ved indtagelse af fødevarer. Desuden kan manglende tænder også føre til spændinger i kæben samt hoved- og halsregionen, hvilket går ud over dit personlige velvære.

Ved en implantatbehandling får du erstattet en eller flere hele manglende tænder ved at få indopereret et tandimplantat. Selve tandimplantatet består af en kunstig tandrod, som opereres ind i din kæbeknogle. Implantatet vil derefter vokse fast i kæben som en naturlig tandrod.

Implantatet er fremstillet af titanium, og ovenpå implantatet fastsættes en tandkrone eller tandbro, alt efter hvor mange tænder der skal erstattes.

Selve behandlingen af et enkelt implantat er omfattende og tidskrævende, men det kan være en fordelagtig løsning i det lange løb, da behandlingen ikke involverer eller påvirker de andre tænder. Tandimplantatet er en stærk og langtidsholdbar løsning, som i mange tilfælde kan holde livet ud.

I visse situationer kan det være nødvendigt at rekonstruere/genopbygge kæbeknoglen inden eller i forbindelse med behandlingen. Disse behandlinger udfører vi naturligvis også hos Tandlægecentret Viborg.

Det er kun i meget sjældne tilfælde, at det sker, at implantatet ikke heler korrekt. I disse situationer vurderer vi sammen med dig, hvad løsningen herfra skal være. Implantatbehandling er derfor en meget sikker og veldokumenteret behandling.

Hvordan foregår isættelse af tandimplantatet?

Implantatbehandlingen starter med at tage røntgenbilleder af dine tænder, så vores tandlæge kan vurdere din kæbe og tandsæt. Derefter kan der tages aftryk til fremstilling af gipsmodeller af tandsættet, hvis der er behov for det.

Næste trin er den kirurgiske del, altså at få selve implantatet indopereret i din mund. Operationen foregår under lokalbedøvelse eller fuld narkose, alt efter behov.

Dernæst skal implantatet have tid til at vokse sammen med kæbeknoglen, inden behandlingen kan fortsættes. Det tager normalt 2-3 måneder, hvor du løbende kommer ind til kontrol hos os.

Når implantatet og knoglen er vokset sammen, tages der aftryk til din kronebehandling, så behandlingen kan færdiggøres. Vi har et tæt samarbejde med tandteknikerne fra vores samarbejdslaboratorium i Viborg, der producerer din krone, så vi sikrer os, at du får det bedste og flotteste resultat af behandlingen.

Hvad koster et enkelt tandimplantat?

Prisen for et enkelt tandimplantat vil variere alt efter, hvilket omfang behandlingen har, samt hvilket materiale din påsatte bro- eller krone har.

Prisen for en implantatoperation ligger i prislejet 5.303,- til 5.900,-, og selve implantatet koster 4.448,-. Priserne for vores procelænskroner ligger i prislejet 3.800,- til 6.300,-.

Priserne er ekskl. bedøvelse.

Du kan læse mere om vores priser på vores pris-side, eller du kan kontakte os for at få et uforpligtende prisoverslag på din implantatbehandling af en enkelt manglende tand hos Tandlægecentret Viborg.

Få implantatbehandling af en enkelt tand hos Tandlægecentret Viborg

Hos Tandlægecentret Viborg er vores dygtige tandlæger klar til at hjælpe dig med din manglende blivende tand, så du igen kan få et flot og blændende smil.

Alle de procedurer og arbejdsmetoder, vi anvender, er under konstant udvikling, således vi er på forkant med udviklingen og den nyeste viden inden for implantatbehandlinger. Det giver dig en garanti for, at du får en implantatbehandling af en enkelt manglende tand i absolut topklasse.

Kontakt os og hør mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Høj kvalitet og faglighed til en fair pris
Vi anvender de nyeste teknologier og veldokumenterede materialer
Smertefri, tryg og nærværende behandling

 Om os

Vi ønsker at være din foretrukne tandlæge i Viborg og yder en 
professionel behandling i et positivt miljø.

Åbningstider:

Mandag-Tirsdag:
Onsdag-Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Telefontider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 15:15
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Kontakt / Find os

Tandlægecentret Viborg Impantatcenter

Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg
Tlf: 86 62 16 67 - 86 62 31 44
Mail: mail@tlcviborg.dk
Bestil tid