Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg

Tandretning

Er du ked af, den måde dine tænder sidder på, og går det ud over dit personlige velvære? Det er der faktisk slet ikke nogen grund til, for det er aldrig for sent at få foretaget en tandretning, så du kan få det smil, du fortjener.

Hos Tandlægecentret Viborg kan vi hjælpe med en kosmetisk tandretning, der tager udgangspunkt i lige præcis din situation og ønsker. Vi har stor erfaring med tandretning og ændring af hele ”smilet”, og vi kan derfor også hjælpe dig med at få det tandsæt, du drømmer om.

Hvad er kosmetisk tandretning?

Tandretning, også kendt som tandregulering, er en behandling, hvor tandlægen aktivt går ind og retter på dit smil, så tændernes position bliver ændret. Det kan være, du er ked af din nuværende tandstilling, eller at du har en eller flere skæve tænder, og derfor undgår at smile med åben mund. Det påvirker din selvtillid – men det behøver det slet ikke.

Det er helt normalt at få rettet sine tænder som voksen, og i dag findes der flere forskellige muligheder for kosmetiske tandretninger, så du ikke behøver gå rundt med de frygtede ”togskinner”.

Hos Tandlægecentret Viborg kan vi hjælpe voksne i alle aldre med at få rettet sine tænder med usynlige plastskinner, som er en anerkendt og veldokumenteret behandling, hvor du får et flot resultat på kort tid. Behandlingstiden for den enkelte tandretning vil variere, men normalt tager behandlingen omkring tre måneder.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt kosmetisk tandretning kan være en mulighed for dig, er du velkommen til at komme ind til en forundersøgelse, hvor vi finder ud af, hvad den bedste løsning er for dig.

Hvordan foregår tandretning på voksne?

De fleste mennesker forbinder tandretning med de kendte ”togskinner”, og det er måske ikke lige den behandling, du har lyst til at få foretaget som voksen – heldigvis findes der i dag en moderne og professionel form for tandregulering med usynlige plastskinner, som både er diskrete og behagelige at have på.

Plastskinnerne er produceret i et Smart-Track-materiale, der giver et flottere resultat end andet usynligt plastmateriale. Du får taget et aftryk til skinnerne hos tandlægen, hvorefter der bliver specialstøbt et par skinner, der passer perfekt til dit tandsæt – tandretningen forgår derfor uden de store smerter eller gener.

Når bøjlen er blevet produceret, bliver den fæstnet på bagsiden af fortænderne, så den kan rette dine tænder. Undervejs i behandlingen skal du have skiftet skinnen ugentligt. Din tandlæge vil grundigt informere dig om behandlingen undervejs i processen.

Hvis du har et større behov for tandregulering, samarbejder vi med Tandreguleringsklinikken her i Viborg, der er en specialklinik for tandregulering. Vi kan derfor hjælpe dig, uanset hvad dit udgangspunkt er.

Pris for tandretning

Prisen for en tandretningsbehandling vil variere, alt efter hvilket udgangspunkt du har, og hvor lang og omfattende behandlingen skal være. Vi lægger altid en behandlingsplan sammen med dig, inden vi påbegynder proceduren, hvor du også får et prisoverslag, så du kender prisen, inden vi går i gang.

Du kan finde flere informationer om vores priser på vores pris-side, eller du kan kontakte os for at få et uforpligtende prisoverslag på en tandretning hos Tandlægecentret Viborg.

Tandlægecentret Viborg kan rette dine tænder

Hos Tandlægecentret Viborg kan vi hjælpe dig med at få de lige og rette tænder, du drømmer om, uanset hvad dit udgangspunkt er. Vi tager altid en grundig dialog med dig, inden vi igangsætter en behandling, så du er garanteret det bedst mulige resultat.

Vi videreudvikler i øjeblikket vores metoder til virtuel 3D-behandlingsplanlægning og Virtual Smile Design, så du kan få et virtuelt billede af, hvordan dit behandlingsresultat vil blive, inden behandlingen påbegyndes.

Kontakt os og hør mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Høj kvalitet og faglighed til en fair pris
Vi anvender de nyeste teknologier og veldokumenterede materialer
Smertefri, tryg og nærværende behandling

 Om os

Vi ønsker at være din foretrukne tandlæge i Viborg og yder en 
professionel behandling i et positivt miljø.

Åbningstider:

Mandag-Tirsdag:
Onsdag-Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Telefontider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 15:15
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Kontakt / Find os

Tandlægecentret Viborg Impantatcenter

Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg
Tlf: 86 62 16 67 - 86 62 31 44
Mail: mail@tlcviborg.dk
Bestil tid