Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg

Behandlinger

Forskning viser, at forebyggelse er den bedste forsikring mod alvorlige tandproblemer. Men hvis skaden alligevel er sket, imødekommer vi udfordringen sagligt, samvittighedsfuldt og professionelt ud fra de bedste og mest moderne behandlingsformer indenfor branchen.

Hos Tandlægecentret Viborg Implantatcenter har vi mange års erfaring indenfor tandbehandlinger, og vi går derfor til enhver behandling med et professionelt sæt øjne på dine tandproblemer. Et problem kan ofte løses på flere måder – vi bruger vores erfaring og faglige ballast til aktivt at informere og finde den mest optimale løsning til hver eneste patient ud fra deres specifikke ønsker og udgangspunkt. For os er ingen patienter ens, og derfor tilbyder vi skræddersyede behandlinger til alle vores patienter.

Vi udfører både simple og komplicerede behandlinger

Hos Tandlægecentret Viborg Implantatcenter kan vores dygtige tandlæge- og tandplejeteam udføre en bred vifte af simple såvel som komplicerede behandlinger lige her i vores topmoderne tandlægeklinik i hjertet af Viborg. Vi kan derfor hjælpe med alt lige fra forebyggende behandlinger til kirurgiske- og kosmetiske tandbehandlinger.

De tandtekniske opgaves produceres i højeste kvalitet på vores samarbejdslaboratorium, der også er beliggende i Viborg. Det er en proces, hvor vores tandlæger har en tæt dialog med teknikerne for at sikre, at vores patienter får det bedst mulige resultat.

En bred vifte af tandbehandlinger hos Tandlægecentret Viborg

Vi tilbyder en bred vifte af tandbehandlinger her i klinikken, og her kan du se et udpluk af dem. Du kan klikke på hver enkelt behandling for at læse mere:

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til en eller flere behandlinger, så hjælper vi dig hellere end gerne. Du er også meget velkommen til at booke en tid online.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Høj kvalitet og faglighed til en fair pris
Vi anvender de nyeste teknologier og veldokumenterede materialer
Smertefri, tryg og nærværende behandling

 Om os

Vi ønsker at være din foretrukne tandlæge i Viborg og yder en 
professionel behandling i et positivt miljø.

Åbningstider:

Mandag-Tirsdag:
Onsdag-Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Telefontider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 15:15
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Kontakt / Find os

Tandlægecentret Viborg Impantatcenter

Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg
Tlf: 86 62 16 67 - 86 62 31 44
Mail: mail@tlcviborg.dk
Bestil tid