Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg

Teleskopprotese

Ønsker du at få hjælp til en protese, der sidder godt og ser pæn ud uden synlige bøjler? Så kan en teleskopprotese være det rette valg for dig. En teleskopprotese er den mest praktiske løsning, hvis du har brug for en protese.

Hos Tandlægecentret Viborg kan vi bistå dig i din protesebehandling hos Viborgs største tandklinik. Vores fagligt dygtige tandlæger hjælper dig med at få smilet tilbage ved at finde den proteseløsning, der er den bedste for dig.

Vi kan også hjælpe dig med helproteser, delproteser og hybridproteser, hvis du har behov for det.

Hvad er en teleskopprotese?

En teleskopprotese, eller teleskopkroneprotese, er en protesebehandling, der er særligt velegnet til personer, der har et begrænset resttandsæt, hvor fastsiddende tandproteser ikke er en mulighed, men hvor der stadig ønskes stor stabilitet og lang holdbarhed.

En teleskopprotese er i princippet blot en aftagelig delprotese uden bøjler, som kan hængtes fast på 2-6 tilbageværende tænder i munden. De tilbageværende tænder skal dog være i god stand. På den måde kan tænderne bearbejdes, så protesen kan klikkes fast, så de passer perfekt med teleskopprotesen.

Mange patienter får lavet tandproteser hos en protetiker, men dette kan ikke lade sig gøre, når der er tale om teleskopproteser, eftersom de eksisterende tænder skal bearbejdes, så protesen kan sidde fast. Denne behandling kan kun foretages af tandlæger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget i forhold til tandproteser.

Teleskopproteser kan laves med kroner på både naturlige tænder og tandimplantater, og det er en mindre omfangsrig behandling end eksempelvis en helprotese eller implantatbehandling. Derudover kan teleskopprotesen udvides og tilpasses, hvis du skulle ske at miste flere tænder med tiden.

Tanderstatningerne i protesen bliver tilpasset dine tænders farve og dit bid, således du får mindst mulige gener og mest mulig glæde ud af din teleskopprotese.

Pris for teleskopprotese

Prisen for en teleskopprotese vil variere, alt efter hvor omfangsrig behandlingen er, samt hvilket udgangspunkt du kommer med. Ofte er en teleskopprotese billigere end en implantatbehandling.

Det er bl.a. muligt at søge tilskud til protesebehandlinger, hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark. Vi hjælper dig gerne med afklaring og ansøgning, hvis du har behov for det.

Du kan læse mere om vores priser på vores pris-side, eller du kan kontakte os for at få et uforpligtende prisoverslag på din teleskopprotesebehandling hos Tandlægecentret Viborg.

Bestil tid til din teleskopprotese hos Tandlægecentret Viborg i dag

Hos Tandlægecentret Viborg står vi klar til at hjælpe med din protesebehandling, og vi laver en teleskopprotese specifikt til din situation. Vi anvender altid de nyeste og mest veldokumenterede teknikker og materialer til vores behandlinger, og vores tandlæger har den nødvendige erfaring til at hjælpe med din tandprotese, så du får en teleskopprotese i topkvalitet.

Besøg os i Viborg centrum i vores moderne klinik, eller kontakt os og hør mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig.

Høj kvalitet og faglighed til en fair pris
Vi anvender de nyeste teknologier og veldokumenterede materialer
Smertefri, tryg og nærværende behandling

 Om os

Vi ønsker at være din foretrukne tandlæge i Viborg og yder en 
professionel behandling i et positivt miljø.

Åbningstider:

Mandag-Tirsdag:
Onsdag-Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Telefontider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 15:15
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Kontakt / Find os

Tandlægecentret Viborg Impantatcenter

Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg
Tlf: 86 62 16 67 - 86 62 31 44
Mail: mail@tlcviborg.dk
Bestil tid