Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg

Facader

Noget af det første, man lægger mærke til ved en person, er øjnene og smilet. Hvis man er ked af sine tænders udseende, kan det derfor have indflydelse på, hvorvidt og hvor meget man smiler – men sådan behøver det ikke at være.

Hvis du er ked af dine tænders udseende, kan du få lavet facader til at rette op på dine tænder, så du kan få det flotte og blændende smil, du drømmer om.

Hos Tandlægecentret Viborg kan vi tilbyde at lave porcelænsfacader, og vi har mange års erfaring med at hjælpe patienter som dig med facader og andre kosmetiske tandbehandlinger såsom bidbehandling, tandblegning og tandretning. 

 

Hvad er facader på tænder?

Facader består af en tandfarvet porcelænsskal, der bliver placeret på forsiden af din tand, og det bliver dermed til din tandfacade. Facaden er lavet af tyndt porcelæn eller plastik, som skader en æstetisk flot og ensartet flade på dine tænder.

Skallen limes på ydersiden af dine naturlige tænder, hvilket betyder, at mest muligt af dine egne tænder kan bevares under skallen.

Du kan vælge at få lavet facader, hvis du ønsker at få et kosmetisk, holdbart og flot resultat, hvor du får det smil, du har drømt om. Behandlingen er ikke omfattende, og det er derfor hverken besværligt eller smertefuldt at få lavet facader.

Facader kan også være løsningen til dig, der har ødelagte tænder efter caries, har knækkede eller rodbehandlede tænder, eller har misfarvede eller skæve tænder.
 

Hvordan får jeg lavet facader?

Hvis du ønsker at få lavet facader, skal du blot kontakte os hos Tandlægecentret Viborg til at få en tid til en grundig forundersøgelse af dit tandsæt. Her bliver du også informeret omkring selve processen, og vi laver et prisoverslag til dig.  

Derefter laver vi en behandlingsplan, og når denne er afstemt med dig, starter vi facadebehandlingen. Selve forløbet tager normalt to-tre uger, hvor du kommer ind til os to gange.

Ved første besøg klargøres de tænder, der skal have facader, hvorefter vi tager et aftryk af tænderne, som sendes til tandteknikeren på vores samarbejdslaboratorium, der også er beliggende i Viborg.

Vi sørger altid for at lave farveprøver og tilpasninger, så du får det flottest mulige kosmetiske resultat af behandlingen.

Herefter fremstiller tandteknikeren facaderne, som limes på ved dit andet besøg, og herefter er der blot tilbage at nyde det flotte resultat og dit smukke smil.

Porcelænsfacader er en langtidsholdbar løsning, og du kan derfor nyde dit smukke smil i mange år frem. Der kan dog være forskellige forhold ved dine tænder, der forkorter holdbarheden. Din tandlæge vil informere dig om, hvordan dine tænders tilstand er i forhold til holdbarheden af dine facader.

Hvad koster det at få lavet porcelænsfacader?

Prisen på at få lavet porcelænsfacader vil variere, alt efter hvad dine tænders udgangspunkt er, samt hvor mange facader der er tale om.

Du kan finde flere informationer om vores priser på vores pris-side.

Få lavet dine facader hos Tandlægecentret Viborg

Hos Tandlægecentret Viborg kan vi tilbyde et bredt udvalg af kosmetiske tandbehandlinger heriblandt facader. Vi har stor erfaring og den faglige viden, der skal til for at sikre dig det det smil, du drømmer om.

Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du vil have det blændende smil, du fortjener – vores tandlægeteam står klar til at tage imod dig i vores topmoderne klinik i hjertet af Viborg.

Kontakt os og hør mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig.

Høj kvalitet og faglighed til en fair pris
Vi anvender de nyeste teknologier og veldokumenterede materialer
Smertefri, tryg og nærværende behandling

 Om os

Vi ønsker at være din foretrukne tandlæge i Viborg og yder en 
professionel behandling i et positivt miljø.

Åbningstider:

Mandag-Tirsdag:
Onsdag-Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Telefontider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 15:15
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Kontakt / Find os

Tandlægecentret Viborg Impantatcenter

Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg
Tlf: 86 62 16 67 - 86 62 31 44
Mail: mail@tlcviborg.dk
Bestil tid