Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg

Velkommen til Tandlægecentret Viborg

Hvis du leder efter en tandlæge i Viborg, er du altid velkommen hos Tandlægecentret Viborg Implantatcenter i Toldboden i centrum af Viborg. Tandlægecentret beskæftiger 5 tandlæger, 2 tandplejere og 8 klinikassistenter, og vi er dermed den største tandklinik i Viborg.

Vi er en topmoderne klinik i totalt nyindrettede, lyse og venlige lokaler. Klinikken er centralt beliggende i Sundhedscenter Viborg, Toldboden 1, 5. sal, med stor gratis parkeringsplads, P-hus, elevator og generelt meget gode adgangsforhold. 

Rutebilstationen og banegården er beliggende lige overfor bygningen, så hvis du skal med offentlig transport, er det let og nemt at finde os. 

Klinikkens teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter lægger stor vægt på service og højeste behandlingskvalitet med udgangspunkt i den enkeltes patients ønsker og behov, således at de udførste behandlinger altid er i overensstemmelse med patientens forventninger.

Alle vores tandbehandlinger udføres i en tryg og afslappet atmosfære, såvel de simple som komplicerede. Vi anvender derudover altid de nyeste og mest veldokumenterede behandlingsmetoder og -principper. 

Hos Tandlægecentret Viborg har vi specialiseret os i implantatbehandling og har mange års erfaring heri. Tandlægecentret Viborg Implantatcenter modtager også patienter henvist fra andre tandlæger til implantatbehandling.

Vores materialevalg er altid af højeste kvalitet, og som klinik råder vi over det nyeste udstyr til diagnostik, behandling og administration. 

Det tandtekniske arbejde udføres efter høje standarder, og vores tandlæger har et meget tæt samarbejde med teknikerne fra vores samarbejdslaboratorium omkring de aktuelle patientbehandlinger.

Vi ser frem til at behandle dig i vores klinik!

Anbefalinger

Det er ikke bare noget, vi siger...

Høj kvalitet og faglighed til en fair pris
Vi anvender de nyeste teknologier og veldokumenterede materialer
Smertefri, tryg og nærværende behandling

 Om os

Vi ønsker at være din foretrukne tandlæge i Viborg og yder en 
professionel behandling i et positivt miljø.

Åbningstider:

Mandag-Tirsdag:
Onsdag-Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Telefontider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 15:15
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Kontakt / Find os

Tandlægecentret Viborg Impantatcenter

Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg
Tlf: 86 62 16 67 - 86 62 31 44
Mail: mail@tlcviborg.dk
Bestil tid