Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg

Flere tænder mangler

Mangler du flere blivende tænder, som du ønsker at få erstattet af implantater? Så er du kommet til det rette sted. Her hos Tandlægecentret Viborg har vi gennem flere år specialiseret os i implantatbehandling, hvilket betyder, at vi har stor viden, og vores mange års erfaring på området gør os i stand til at hjælpe dig i din konkrete situation. Derudover modtager vi jævnligt patienter til implantatbehandlinger gennem henvisning fra andre tandklinikker.

Hos Tandlægecentret Viborg kan vi både udføre den kirurgiske procedure samt den protetiske del. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med hele implantatbehandlingen af flere manglende tænder i vores moderne klinik i Viborg centrum.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal bruge implantatbehandling til en enkelt tand, eller hvis du mangler alle tænder.

Hvad er en implantatbehandling med flere manglende tænder?

Flere manglende tænder kan være til stor gene i din hverdag, både på grund af udseendet men også ved ubehag ved indtag af mad- og drikkevarer. Derudover kan manglende tænder også føre til spændinger i hoved- og halsregionen samt kæben, hvilket går ud over dit personlige velvære.

Ved en implantatbehandling får du erstattet flere hele manglende tænder ved at få indopereret et tandimplantat. Selve tandimplantatet består af en kunstig tandrod, som opereres ind i din kæbeknogle. Implantatet vil derefter vokse fast i kæben som en naturlig tandrod.

Implantatet er fremstillet af titanium, og ovenpå implantatet fastsættes en eller flere tandbroer, alt efter hvor mange tænder der skal erstattes.

I princippet er behandlingen den samme som ved en manglende tand, men forskellen er, at vi anvender flere implantater og dermed flere porcelænstænder. Porcelænstænderne sidder oftest sammen på en række, og det kaldes også en bro/implantatbro.

Selve behandlingen af implantaterne er omfattende og tidskrævende, men det kan være en fordelagtig løsning i det lange løb, da behandlingen ikke involverer eller påvirker de andre tænder. Tandimplantater er en stærk og langtidsholdbar løsning, som i mange tilfælde kan holde livet ud.

I visse situationer kan det være nødvendigt at rekonstruere/genopbygge kæbeknoglen inden eller i forbindelse med behandlingen. Disse behandlinger udfører vi naturligvis også hos Tandlægecentret Viborg. Du kan læse mere om knogleopbygning her.

Det er kun i meget sjældne tilfælde, at det sker, at implantaterne ikke heler korrekt. I disse situationer vurderer vi sammen med dig, hvad løsningen herfra skal være. Implantatbehandling er derfor en meget sikker og veldokumenteret behandling. 

Hvordan bliver implantaterne fastsat?

Implantatbehandlingen starter med at tage røntgenbilleder af dine tænder, så vores tandlæge kan vurdere din kæbe og tandsæt. Dernæst kan der tages aftryk til fremstilling af gipsmodeller af tandsættet, hvis der er behov for det.

Næste trin er den kirurgiske del, altså at få selve implantaterne indopereret i munden. Operationen kan foregå under lokalbedøvelse eller fuld narkose, alt efter behov.

Tredje trin er, at implantaterne have tid til at vokse sammen med kæbeknoglen, inden behandlingen kan fortsættes. Det tager normalt 2-3 måneder, hvor du løbende kommer ind til kontrol hos os.

Når implantaterne og knoglen er vokset sammen, tages der aftryk til din brobehandling, så behandlingen kan færdiggøres. Vi har et tæt samarbejde med tandteknikerne fra vores samarbejdslaboratorium i Viborg, der producerer din tandbro, så vi sikrer os, at du får det bedste og flotteste resultat af behandlingen.

Hvad koster tandimplantat af flere manglende tænder?

Prisen for tandimplantat af flere manglende tænder vil variere alt efter omfanget af behandlingen, samt hvor mange led din tandbro skal have.

Selve prisen på en implantatoperation ligger mellem 5303,- til 5900,-, og selve implantatet koster 4448,- stykket. Priserne for en porcelænsbro starter ved 13.000,-.

Alle priser er ekskl. bedøvelse.

Du kan læse mere om vores priser på vores pris-side, eller du kan kontakte os for at få et uforpligtende prisoverslag på din implantatbehandling af flere manglende tænder hos Tandlægecentret Viborg.

Få implantatbehandling af flere manglende tænder hos Tandlægecentret Viborg

Hos Tandlægecentret Viborg står vi klar til at tage imod dig og hjælpe dig med dine manglende tænder, så du kan få dit flotte smil tilbage.

De procedurer og teknikker, vi anvender i vores arbejde, er under konstant udvikling, og vi er altid på forkant med udviklingen på området og de nyeste behandlingsmetoder inden for implantatbehandlinger. Det giver dig en sikkerhed for, at du får tandimplantater af flere manglende tænder i absolut topklasse.

Kontakt os og hør mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig.

Høj kvalitet og faglighed til en fair pris
Vi anvender de nyeste teknologier og veldokumenterede materialer
Smertefri, tryg og nærværende behandling

 Om os

Vi ønsker at være din foretrukne tandlæge i Viborg og yder en 
professionel behandling i et positivt miljø.

Åbningstider:

Mandag-Tirsdag:
Onsdag-Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Telefontider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 15:15
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Kontakt / Find os

Tandlægecentret Viborg Impantatcenter

Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg
Tlf: 86 62 16 67 - 86 62 31 44
Mail: mail@tlcviborg.dk
Bestil tid