Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg

Kirurgiske behandlinger

Kirurgiske tandbehandlinger er en simpel og hurtig måde at få genoprettet de sunde forhold i din mund på, så du kan have flotte og stærke tænder i mange år frem. Tandkirurgi dækker over forskellige former for behandlinger, og hos Tandlægecentret Viborg har vi stor erfaring og de rette faglige kompetencer til at udføre en bred vifte af kirurgiske tandbehandlinger lige her i vores klinik i hjertet af Viborg.

Vi udfører altid vores kirurgiske tandbehandlinger med bedøvelse, såfremt det ønskes, så du får så smertefri en behandling som muligt. Derudover lægger vi stor vægt på tillid og tryghed i alle vores behandlinger, så du er grundig informeret om, hvad der skal foregå, og hvordan behandlingen skrider frem undervejs i forløbet. Vi tager os derfor kærligt af dig og dine tænder, så der er ikke noget, du skal være nervøs for.

Hvad er kirurgiske tandbehandlinger?

Kirurgiske tandbehandlinger dækker over det spektrum af behandlinger med kirurgiske (operative) indgreb, der bliver foretaget i munden, kæben og tandkødet. Det er kun tandlæger, der har taget en særlig uddannelse til denne behandlingstype, der må varetage denne behandling.

Vores dygtige tandlægeteam er veluddannede og har de rigtige kompetencer og uddannelser til at varetage alle de kirurgiske tandbehandlinger, vi tilbyder her hos Tandlægecentret Viborg. Derudover har vi samarbejde med Tandreguleringsklinikken i Viborg for mere specialiserede indgreb, så du kan være sikker på at få den bedst mulige behandling hos os.

Se vores udvalg af kirurgiske tandbehandlinger hos Tandlægecentret Viborg her

Her kan du se det udvalg af kirurgiske tandbehandlinger, vi tilbyder her hos Tandlægecentret Viborg. Klik ind på de forskellige behandlingssider og læs mere:

Du er meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål vedrørende behandlingerne, og du kan også booke en tid online. Hos os får du et sæt professionelle øjne til at kigge på dine tandproblemer.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Høj kvalitet og faglighed til en fair pris
Vi anvender de nyeste teknologier og veldokumenterede materialer
Smertefri, tryg og nærværende behandling

 Om os

Vi ønsker at være din foretrukne tandlæge i Viborg og yder en 
professionel behandling i et positivt miljø.

Åbningstider:

Mandag-Tirsdag:
Onsdag-Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Telefontider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 15:15
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Kontakt / Find os

Tandlægecentret Viborg Impantatcenter

Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg
Tlf: 86 62 16 67 - 86 62 31 44
Mail: mail@tlcviborg.dk
Bestil tid