Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg

Bidbehandling

Er dine tænder slidte og/eller skæve, har du ømme tænder, eller er du ked af dit smil? Det kan også være, du lider af hovedpine, at du ikke kan hvile i dit bid, eller at din kæbe ofte sætter sig fast eller går af led? I så fald kan det være, at du kan få stor glæde af en bidbehandling.

Hos Tandlægecentret Viborg har vi stor erfaring med kosmetiske behandlinger heriblandt bidbehandlinger. Vi kan derfor hjælpe dig med dit bids funktion, så du kan få en øget livskvalitet med det rette bid.

 

Har du brug for en bidbehandling?

Der kan både være funktionelle og æstetiske årsager til, at du kan have brug for en bidbehandling, også kendt som bidfunktionsbehandling. En bidbehandling skaber optimale forhold for kæbeled, muskler og tænder, så tænderne holder sig pæne og bliver på det rette sted. Det betyder, at leddene ikke overbelastes, og smerterne fra bidet forsvinder.

Nogle mennesker lider af et dybt bid eller en ganepåbidning, der skaber et stort slid på tænderne, hvor en bidbehandling med rekonstruktion af biddet er en ideel løsning. Men det kan også være, du lider af kæbeledsproblemer grundet forkert tandstilling eller uhensigtsmæssigt bid. Dette kan give smerter i kæbeleddet, samt hovedpine og spændinger, der påvirker dit personlige velvære.

Det kan også være, du bare er ked af, hvordan din tandstilling ser ud, når du smiler, og dermed forsøger at undgå at smile eller kun smiler med munden lukket.

Ofte skal der ikke mange ændringer til, og der er flere forskellige muligheder for bidbehandlinger, som hverken behøver at være omfattende eller ekstremt dyre. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du ønsker at komme ind til en forundersøgelse.

Hvis du har et større behov for yderligere bidbehandling, samarbejder vi med Tandreguleringsklinikken i Viborg, der er en specialklinik for bidfunktionsbehandling.

Hvordan foregår en bidbehandling?

En bidbehandling starter med en grundig forundersøgelse af dine tænder, tyggesystem og dit bid, så vi kan vurdere, hvilken videre plan der skal lægges, som passer til dig og din konkrete situation.

Bidbehandlinger er derfor individuelle og vurderes ud fra det konkrete udgangspunkt, du som patient kommer med. I samråd med din tandlæge finder I ud af, hvilke problemer du døjer med, og hvad der skal til for at løse det.

Du får en grundig gennemgang af den valgte behandlingsmetode af din tandlæge, inden I går i gang med forløbet. 

Pris på bidbehandling

Prisen på en bidbehandling vil variere alt efter, hvilket udgangspunkt du kommer med, samt hvilken behandlingstype tandlægen vurderer, vil være den bedste for dig. Det er derfor ikke muligt at give en konkret pris på, hvad en bidbehandling koster, inden du kommer ind til en forundersøgelse.

Du kan finde flere informationer om vores priser på vores pris-side, eller du kan kontakte os for at få et uforpligtende prisoverslag på en bidbehandling hos Tandlægecentret Viborg.

Alle priser er ekskl. bedøvelse.

Hos Tandlægecentret Viborg er vi eksperter i kosmetiske tandbehandlinger

Hos Tandlægecentret Viborg har vi mange års erfaring med kosmetiske tandbehandlinger, og vi har derfor den ekspertise, der skal til, for at give dig det bedste resultat af din bidbehandling.

Vi udfører både diagnostik, behandling og rådgivning om bidproblemer, så uanset hvad dit udgangspunkt er, kan vi hjælpe dig i Viborg største tandklinik, og vi sikrer dig en bidbehandling af højeste kvalitet.

Kontakt os og hør mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Høj kvalitet og faglighed til en fair pris
Vi anvender de nyeste teknologier og veldokumenterede materialer
Smertefri, tryg og nærværende behandling

 Om os

Vi ønsker at være din foretrukne tandlæge i Viborg og yder en 
professionel behandling i et positivt miljø.

Åbningstider:

Mandag-Tirsdag:
Onsdag-Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Telefontider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 17:00
Kl. 8:00 - kl. 15:15
Kl. 8:00 - kl. 16:00
Kl. 8:00 - kl. 14:30

Kontakt / Find os

Tandlægecentret Viborg Impantatcenter

Toldboden 1, 5. sal B
8800 Viborg
Tlf: 86 62 16 67 - 86 62 31 44
Mail: mail@tlcviborg.dk
Bestil tid